Tuinaanleg

ReVe Infra en Tuinaanleg werkt graag aan de realisatie van uw droomtuin!

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven in de Randstad. Van het voorbereidende grondwerk tot het plaatsen van waterpartijen, ReVe houdt alles in eigen beheer en uiteraard staat kwaliteit en service daarbij voorop.

John heeft hiervoor de opleiding hovenier afgerond. Hij weet hoe hij uw droomtuin kan realiseren en vertaald dit in een passend ontwerp en beplantingsplan. Of u nog geen idee heeft van hoe uw tuin eruit moet gaan zien, of dat u het hele plan al heeft liggen, de mannen denken graag met u mee om de tuin helemaal naar uw zin te maken.

Reve Infra en Tuinaanleg staat garant voor een:

  • bedrijf wat met u meedenkt en dit vertaalt in deskundig advies
  • inspirerend en creatief tuinontwerp
  • combinatie van een zorgvuldige voorbereiding en vakkundige uitvoering
  • vergaande service
  • professionele aanpak voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Voordat u kunt beginnen met de aanleg van uw droomtuin, is het belangrijk dat wij precies weten wat voor u belangrijk is. Wij komen graag bij u langs voor een tuinontwerp op maat, passend bij uw wensen en mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend huisbezoek, bekijken we wat mogelijk is én wat niet. Vervolgens verwerken wij dit alles in een passend tuinontwerp en beplantingsplan dat aansluit bij uw budget. Hier zitten geen kosten aan verbonden, mits de aanleg en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Tijdens de inzage van het ontwerp wordt ook meteen een kostenoverzicht doorgesproken, zodat u een indicatie krijgt van het geheel. Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Bij het doorspreken van de offerte krijgt u een vakkundig advies. Na aanvaarding volgt pas een overeenstemming.

Beschoeiing / vijver

ReVe Tuinaanleg maakt niet alleen uw vijver naar wens, maar levert ook alle materialen die daar voor nodig zijn zoals folie, filtersystemen, vlonderhout, waterornamenten en verlichting. Ook kunnen wij u helpen met beschoeiing van vlonders en terrassen. Wij zoeken altijd naar de meest duurzame oplossing die past binnen uw budget.

Kunstgras

Ook voor het leveren en aanbrengen van kunstgras bent u bij ReVe Tuinaanleg aan het juiste adres. Hoewel er uiteraard niets boven echt gras gaat, kan kunstgras in een aantal gevallen een oplossing bieden. Zo is het uitermate onderhoudsvrij en kunt u toch het gehele jaar genieten van een mooie grasmat!

Verlichting

Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Wilt u ook meer van uw tuin of terras genieten door middel van licht? In-lite biedt u toon- aangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op laagspanning, 12 volt. Het systeem is absoluut veilig. In-lite werkt met een indeling van licht in verschillende ‘maten’: Small, Medium en Large. Met ‘klein’ ofwel Small licht kunt u bijvoorbeeld een terras of border markeren terwijl ‘groot’ ofwel Large licht bruikbaar is voor het uitlichten van een grote boom of gevel. Dankzij deze eenvoudige indeling maakt in-lite uw keuze voor de juiste armaturen en het bereiken van een goed eindresultaat gemakkelijk. Ook de installatie is makkelijk. Heeft u gekozen voor de verlichting van in-lite kunt u het systeem altijd zelf uitbreiden. Dit is een kwestie van de kabel opzoeken en er een armatuur aan vast klikken, in enkele minuten is dit gebeurt. Onze keuze is op de In-lite verlichting gevallen omdat deze veilig, uitgebreid en duurzaam is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de in-lite producten. Wij beschikken tevens over een eigen showkoffer met enkele armaturen daarin zodat we bij u aan de keukentafel de lampen kunnen tonen. En u kunt wanneer het donker is zien wat de lampen in u tuin doen.

Bestrating

ReVe Bestrating helpt u graag met een op maat gemaakt bestratingsplan en de inkoop van sierbestrating, banden en zand. Ook beschikken wij over de juiste materialen om de ondergrond af te graven en egaliseren. Vervolgens leggen wij de bestrating, word de verlichting aangesloten, wordt het straatwerk afgetrild en ingeveegd en voeren wij de overtollige grond en zand en andere restmaterialen voor u af.

Heeft u nog geen idee wat voor bestrating u wilt? Of wilt u iets met u straatwerk wat je niet elke dag ziet? U kunt altijd een kijkje nemen in de showtuin bij G. de Haan & Zn. Zij hebben een breed assortimentstenen buiten aan alle weersomstandigheden bloot liggen zodat u kunt zien hoe de tegels er na een jaar buiten uit zien.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw droomtuin? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!